На кафедрі військової підготовки відбулось планове засідання вченої ради

Засідання вченої ради очолював голова вченої ради кафедри військової підготовки, начальник кафедри полковник Водчиць О.Г..

Першим доповідачем був ЗНК з МТЗ – НГ МТЗ Копча Ю.Ю., який розповів про стан та удосконалення матеріально-технічного забезпечення кафедри. Зокрема промовець виокремив проблеми та накреслив шляхи їх вирішення.

Також, капітан Поліщук О.С. довів затвердженні Правила прийому на навчання до кафедри військової підготовки, повідомив дати проведення вступу та його умови. Правила прийому опубліковані на сайті кафедри військової підготовки.

Ще одним з питань порядку денного був розгляд рукописів підручників:

  • «Пожежна аварійно-рятувальна техніка» для здобувачів-вищої освіти спеціальності 263 “Цивільна безпека” з дисципліни “Пожежно аварійно-рятувальна техніка” для фахівців за військово-обліковою спеціальністю “Організація пожежної безпеки”, яка викладається на ОС Бакалавр;

  • «Організація пожежно-профілактичної роботи» для здобувачів вищої освіти спеціальності 263 “Цивільна безпека”. 3 дисципліни ” Організація пожежно-профілактичної роботи” для фахівців за військово-обліковою спеціальністю “Організація пожежної безпеки”, яка викладається на ОС Бакалавр.

З промовою виступив один з укладачів – старший викладач кафедри, підполковник Петренко С.В.. Презентація рукопису отримала схвальні відгуки, вченою радою кафедри було прийняте рішення рекомендувати до друку та розгляду на навчально-методичній раді університету.

5 5 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x